100-Listan På Attack & Cruisefaserna
Kött
1. Biffstek, stek
2. oxfilé
3. utskuren biff,
4. Rostbiff
5. Rostas
6. Oxtunga
7. Bresaola, lufttorkad/vindtorkad biff
8. kalvsnitzel
9. kalvkotelett
10. Njure
11. Kalvlever
12. kokt skinka utan fett
13. kokt kyckling utan fett
14. Fettreducerad bacon
15. Viltkött (rådjur, fasan, rapphöna, hare, ripa)
16. Kanin/hare
Fisk
17. Aborre
18. Torsk (färsk)
19. Krabstix (surimi)
20. Bergtunga
21. Sjötunga
22. Mulle
23. Kolja
24. Kummel
25. Hälleflundra
26. Sill
27. Makrill
28. Marulk
29. Rödspätta
30. Pollock/Sej
31. Regnbågsforell/regnbågslax
32. Rödmulle
33. Lax
34. Rökt Lax
35. Sardiner
36. Havsruda
37. Rocka
38. Svärdfisk
39. Tonfisk
40. Piggvar
41. Vitling
42. Fiskrom (torsk, lax, sill)
Skaldjur
43. Bläckfisk
44. Musslor
45. Hjärtmusslor
46. Krabba
47. Kräftor
48. Havskräfta
49. Hummer
50. Medelhavskräfta/gambas
51. Blåmusslor
52. Ostron
53. Räkor
54. Kammussla
55. Jätteräkor
56. Sjösnäcka
Fåglar
57. Kyckling
58. Ungkyckling
59. Kycklinglever
60. Pärlhöna
61. Struts
62. Duva
63. Vaktel
64. Kalkon
Ägg
65. Hönsägg
66. Vaktelägg
Lågfetts Mejeriprodukter (så nära noll som möjligt)
67. Keso
68. Färskost
69. Grekisk yoghurt
70. Kvarg/Yoghurt (orginal eller smaksatt med sötningsmedel)
71. Lättmjölk
Vegetabiliska proteiner
72. Tofu
Grönsaker (Att ätas i viktminskningfasen, ha inte samma grönsak två gånger under dagen)
73. Kronärtskocka
74. Sparris
75. Aubergine
76. Rödbeta
77. Broccoli/Lila broccoli
78. Kål (alla typer)
79. Morot
80. Selleri/Rotselleri
81. Sallad
82. Zuccini
83. Gurka
84. Fänkål
85. Färska bönor/sockerärter
86. Purjolök
87. Svamp
88. Lök
89. Palmhjärta
90. Paprika
91. Pumpa/squash
92. Rädisa
93. Rabarber
94. Sallad
95. Soyabönor
96. Spenat
97. Kålrot
98. Mangold
99. Tomat
100. Kålrot