Bort med det Gamla & in med det Nya

På torsdag efter jobbet sålde vi våran Ford Mondeo och på torsdags natt tog vi tåget från övik till Göteborg och på fredag var vi ägare av en Kia Cee'd 2010 i fantastiskt fint skick. Säljaren hade lovat en fri förbetald Serice men det visade sig att den var personlig och han sa då bara att självklart ska ni ha tillbaka 3000:- då detta inte gällde, och så blev det. Såna ärliga människor gillar jag. Efter affären var klar åkte vi till Alafors för vi skulle bo hos våra kära vänner Helena och Jocke i helgen.

På fredag kväll blev det Mongoliskt på Bamboo, såååå jävla Gött de va.
På lördag blev det shopping och en fisketur och grillat till middag.

Imorgon bitti blir det att bege oss norrut och då med ny bil och en ny mobiltelefon som Carola fick av mig i tidig födelsedagspresent.


Nyss fyllda 45

Fredag den 17 augusti fyllde jag år och inte kunde jag någonsin tro att jag skulle väga 74 kg vid 45 års ålder!!
Men se det gjorde jag och jag är såå jävla stolt att jag under sommaren lyckats bibehålla vikten och träningen.

Nu har jag satt upp ett nytt mål och det är att springa Göteborgsvarvet 2013.
Så nu är det bara att bibehålla träningen och kosten så kommer detta att bli skitbra :))


SKÄRP DIG ROGER FÖR FAAAAN

Veckan som varit har inte alls varit Dukansk på något sätt förutom Proteindagen i Torsdags.
Jag har både ätit Strips, Lökringar, Maxburgare, Pizza, ÖL, Vin Whiskey samt en massa Chips :((
Vågen visade trots det 73,7 kg (+0,3) från förra fredagen men vad den visar imorgon vill jag inte ens tänka på!!!
 
Nej Nu faan är det bara att hålla igen och tänka NYYYTTTIGT hädanefter.
 
Spark i RÖVVA skall jag ha, SKÄRP DIG ROGER FÖR FAAAAN !!!!!
 
 
 
 
 

HÖGA KUSTEN HALVMARA 2012

Åkte från mina Föräldrar i Sidensjö vid kvart över 8 och satte av mot Nordingrå och deltagandet i HK-Halvmara för första gången i mitt 44 åriga liv. Jag hade lite fjärillar i magen för man har hört så mycket om hur tuff detta lopp är.
Jag var framme strax efter 9, parkerade bilen och gick iväg och hämtade min Nummerlapp och T-shirt. Efter uppvärmningen så var det dax att gå mot starten och det var fortfarande lite pirrigt.

 

Starten gick och jag började jogga i lugnt tempo med tanke på att loppet börjar med ca 2 km i uppförsbacke.
Efter 1 km fick jag info från min iPhone att mitt Tempo låg på 5:31 men det kändes så bra så jag fortsatte att hålla det tempot. Efter ca 3 km började det regna och det var faktiskt skönt för luften blev väldigt lätt att andas och dammet på grusvägen höll sig borta. När första varvet nästa var gjort så möttes jag upp av Carola vid Kyrkan i Nordingrå och hon joggade med mig några hundra meter och peppade mig. Mamma & Pappa och Hanna stod lite längre ner mot varvningen och Hejjade. Nu hade jag fått lite extra energi och Kroppen kändes kanon och jag bestämde mig att efter 16 km skulle jag försöka öka lite till vilket jag också gjorde.

 

När jag hade sprungit uppför Körningsbacken en sista gång visste jag att då var det bara att öka och jag riktade in mig på ett par framför mig som sprungit om mig "Pratandes" efter 15 km så nu tänkte jag att Faan dom skall INTE få gå i mål före mig!!!  Men innan jag skulle nå dom så var det en Kille jag först behövde komma om och jag prövade 3 gånger men alla gånger ökade han takten när jag var jämsides, men då efter sista Vätskekontrollen, precis innan kyrkan gjorde jag ett försök till men tro på faan att han ökade IGEN!!!!

 

När jag sprang förbi Kyrkan och såg Målområdet så var det bara utför och jag tänkte nu jävlar släpper jag på. Så jag ökade farten och  la jag fokus på Killen som nu hade passerat "Pratande paret". Så När jag passerat paret så började jag närma mig Killen och sedan ca 100 meter innan Mål passerar jag honom och säger "Kom igen öka sista nu" Men då bara stannar han av så jag ger järnet in mot mål och passerar mållinjen.


 Sluttid blev 1:53:08 Och jag är så JÄVLA Lycklig att jag nådde mitt Mål som jag satt till 2 timmar.

                   Här står jag med Magnus W, som blev DM-Mästare på Helmaran.

 

          Andreas Wallin och Jag, båda som för första gången sprungit HK-Halvmaran

                                Hanna visar stolt upp Medaljen hon fick av Pappa


Det går riktigt bra.

Veckans Vikt: 73,4 kg (+0,3)
 
Jag är så nöjd att jag står stadigt med vikten trots att jag denna vecka bara kört 2 pass pga att jag behöver några dagars vila innan helgens Höga Kusten halvmara.
Lördag 4 augusti kl. 10:30 går starten och jag skall göra allt för att nå mitt mål att springa under 2 timmar. Skönt att jag har Carola, Hanna samt mina föräldra på plats som stort stöd och Hejjaklack.
Jag återkommer under helgen med redovisning hur det har gått så tills dess får ni hålla ut.
 
Trevlig Helg alla.
// Roger

RSS 2.0