Årets sista Mål blir tyvärr Ej av!!!!!

Mitt andra mål detta år var att springa HK-Halvmara den 3 augusti men nu har jag tagit mitt furnuft till fånga och ändrat distansen till en kvartsmara istället 😕
Varför kan man då fråga sig?
Först och främst så har min träning inte blivit som jag planerat senaste månaderna och det beror inte på lathet utan att det varit annat som varit viktigare som vår dotters student och Bal samt hennes flytt hem som tagit en stor del av min träningstid, men det har också varit lite skador, förkylning m.m som gjort att jag tagit detta beslut.
Jag får helt enkelt förbereda mig för 2014 och sätta upp nya mål och försöka träna smartare för att hålla skadorna borta. Ska bland annat försöka lägga in ett styrkepass varje vecka och då blir det cirkelfys eller nått skivstångspass. Ska också försöka Bungy Pumpa lite oftare helst varje dag som alternativ träning till Löpningen!
Så nu är det bara att tänka framåt för det som varit går ändå inte att ändra på!
// Roger


Long time no writing.

Det var ett tag sedan jag var in på Bloggen nu så det är väl dax att redovisa lite hur jag ligger till.
Viktmässigt så pendlar jag ganska friskt mellan 77-79 kg har nån gång ploppat in på 80 kg och det beror på att jag inte kör Dukan fullt ut tyvärr.
Visst jag äter havrekli i princip varje dag men det var ett tag sedan jag hade en Proteindag :-(
Jag är fullt medveten om att det är dax att ta tag i detta igen men med tanke på att jag ligger stadigt mellan dessa vikter så känner jag mig trygg då jag tränar hyffsat bra varje vecka.
Skulle vikten skena iväg så får jag lägga band på mig och starta upp Dukan till 100% igen.
 
Träningsmässigt just nu är det bra men under sista 4 veckorna har jag missat 12-14 pass från mitt träningsupplägg först pga Idas Studentvecka sedan har jag varit förkyld i drygt en vecka. Men jag är igång igen och kör 3-5 pass i veckan men själva träningsupplägget från Jogg.se har jag hoppat och nu kör jag på för att få ihop mil innan HK-Halvmaran som är om 3 veckor.
Jag planerar att köra ett par Intervallpass, nått tröskelpass till men i stora hela blir det bara Distanspass och då skall jag på nått pass lägga in lite fartökningar/ fartlek.
 
Och snart går jag på semester också, ÄNTLIGEN. Jobbar vecka 29 och sedan väntar 4 hääärliga Lediga veckor. Semestern börjar med att vi, (jag, Carola & Hanna) åker ut och Campar i minst 5 nätter och det blir i Tält :-)
Köpte ett nytt tält förra vecka och det blev ett Stort tält med full ståhöjd i det stora allrummet och separat Sovrum. Kanonbra för då kan vi har campingbordet, stolar mm i allrummet samt vi kan ha våra stora luftmadrasser att sova på.  Köpte också en ny kylbag så vi kan ha relativt bra med mat med oss.
Va säger ni, tror ni att 3 personer ryms i detta 12-mannatält med måtten 6 x 3 meter och 2,05 meter högt??
 
 
Jag önskar alla En Trevlig, varm och Härligt Sommar.
// Roger Östman
 
 

RSS 2.0