I Väntans Tider.

2 timmar kvar innan vi får checka in.
Så man kan säga att nu är det väldigt nära.
Vi har fått en "bra" start på resan kan man lugnt säga, Öl, Jäger samt en Drink till Carola och Glass för Hanna.



Dagen innan Resa

Sitter på jobbet och håller på att LÄNGTA ihjäl mig för imorgon åker jag, Carola och Hanna till Rhodos och Faliraki! Blir såååå jävla nice med en vecka med Sol, bad och en massa gott att äta och dricka. Och ska man tro på vad vädergudarna lovar så ser det Ut som om vi kommer att få en hel del sol att njuta av!!!


HERR MIDDAG.

På lördag så är det dax för mig att anordna en Herrmiddag och min herrmiddag går i Mexikanskt tecken. Det blir Räkcevich till förrätt, ugnsgratinerade Kycklingwrapps till Varmrätt samt glass och bär i efterrätt. Vi kommer att starta 13:00 och därefter blir det ett späckat schema med Välkomstdrink, bastu, matlagning, hockey och därimellan all mat och dryck. Kvällen eller natten avslutas med att tävla i Wii Sports. Men sååå jävla roligt kommer vi att ha det lovar jag!!!


Bifogar härmed Rogers Herrmiddags planering i sitt "Fulla" jag!!!


Rhodos 2012

Nu har jakten börjat att försöka tappa 2 kg innan den 26 september då vi åker till Rhodos i 1 vecka.
Med tanke på att jag lovat Lilla Hanna att pappa INTE skall Löpträna där så får jag ta jobbet innan vi åker istället :-)
 
Och med tanke på att vi har Allinclusive så vet jag att det kommer att bli en del onyttigt men va faan har man semester så har man. Det skall bli sååå Jävla skönt att komma ifrån och bara Njuta i en vecka i värmen.

 
 

En vecka i Syndets Tecken :((

Ja så kan man summera föregående vecka tyvärr. En uppgång på 1,1 kg var kanske väntat men inget roligt att uppleva. Så från och med imorgon tar jag nya tag både när det gäller kost och motion. Back in Buisness så att säga.


RSS 2.0