DET ÄR JU FÖRBANNAT :-((

Man ställer sig på vågen på sin 1 års Dukandag och blir glad att man gått ner 3,0 kg på 2 veckor och bara har 1,8 kg kvar till Målet!

Men så firar man på Lördags kvällen med Pytt i Panna till middag och tar en whiskey, en Öl en Jäger och 2 groggar med grannen

Osså får man chocken på Måndag morgon när man ställer sig på vågen!!

SJUTTIONIO JÄVLA FUCKING KILO!!
Allt som man "trodde" att man jobbat bort under veckan får man slängt tillbaka rakt upp i ansiktet...+2,8 kg!!!

Ja då får man börja om igen då och på ett naffs så har man 4,6 kg att jobba bort igen. JAG BLIR LESS :-(((

Är bortbjuden på min Kusins 40 årsfest på Lördag och efter den så Jävlar blir det SKÄRPNING!!

Nästa mål blir 8 veckors utmaningen som startade idag med mina Vänner på Vi Dukanare på FB och därefter BLIR nästa mål Julafton. Och då ska gudarna vet att jag Roger Östman inte ska väga ett gram över 74 kilo!!!!!

Lägger in en samlarbild på hur jag vandrat längst Dukan dieten!!!


1 ÅRS DAGEN ÄR HÄR. Meeen.......

Att nå Målvikten på 74 kg på min 1 års dag med Dukan hade varit en önskan men jag får se mig besegrad.
Efter att ha vägt mig både morgon & kväll årets första 6 månader och bara på morgonen senaste 4 månaderna så såg min viktkuva ut så här. Noteras att jan - Jun är snittet på Morgon & Kvällsvikten.
 
 
Sedan blev det en kall Sommar, och det blev en de förmycket av det goda under Juli-Augusti.
Och därefter har vikten sakta smygit sig på trots att mina vanliga veckovägningar visat kring 73,5-74,4 kg.
 
Men efter att jag fyllt 45 år den 17 augusti så har jag legat stadigt mellan 74,4 kg - 75,5 kg.
Fredag den 19 september vägde jag 74,5 kg men då på Onsdag morgon den 26 september innan vi åkte utomlands visade Vågen 76,1 kg :-(
 
Och inte blev det bättre av att jag under utlandsresan ökade ytterligare 3,1 kg....
Så fredag den 5 Oktober stod vågen på 79,2 kg och jag var nära på att ge faan i allt, men då tog jag mig i kragen och tittade på en del bilder från innan jag började med Dukan och sa till mig själv ALDRIG MERA!!!
 
Sagt och gjort så de senaste 2 veckorna har jag kört benhårt Söndag middag-fredag lunch och haft någorlunda Fritt fredag middag till Söndag Lunch, har också de veckorna kört bra träning både Bungy Pump, Löpträning och Cirkelstyrka på Friskis & Svettis så jag har nog inte kunnat göra mera för att försöka nå målvikten 74 kg.
 
Så idag 2012-10-20 väger jag efter 1 fantastiskt år med Dukan 76,2 Kg, vilket ger ett minus på 12,2kg.
Till saken hör att jag som minst vägde 71,0 kg (-17,4 kg) den 2 mars vilket var 4,5 månad efter starten men det var en tillfällighet bara.
 
Men nu har jag faktiskt satt upp ett nytt mål till Julafton 2012. Nu vet jag att det är möjligt att ex komma under 25 i BMI (72,3 kg) för där har jag varit under några veckor i Mars 2012, jag var nere ett tag på 71,5-72 kg men det var lite väl mycket men jag har nu bestämt att försöka ligga mellan 72-73 kg så mitt mål till Julafton är 72,5 kg.
 
Ett STORT Tack till alla som peppat och stöttat mig under dettaa År och jag säger igen ALDRIG MER!!!!
 
 
 
Nej mina vänner detta vill jag aldrig återuppleva igen och jag skall göra allt i min makt för att klara det.
 
                                                       Lägsta Vikten på 25 år
 
                  
                                          Kortet knäpptes Augusti 2012, Vikt: 73,4 kg
 
 
Till Er alla som försöker att gå ner i vikt och aldrig testat Dukan dieten säger jag bara PRÖVA!!!
Har testat det mesta men det är bara Dukan som har fungerat and i LOVE IT.
 
Får sedan Önska alla som är inne och kikar i min Blogg ett fortsatt trevligt 2012.
 
Vid Tangentbordet
 
Roger Östman
Dukan Älskare :-)
 
 
 
 
 
 
 

Vi Dukanare

Ett av mina stora stöd under min Viktresa är en grupp på facebook som heter Vi Dukanare.
Denna grupp startades för drygt 8 månader sedan av Anette Malmström och från början var vi ett 10 tal medlemmar som dagligen stöttade varandra och gav varandra tips och ideer!
 
Allt eftersom så ökade antalet medlemmar vilket var jätteroligt för då blev vi flera som kunde stötta och tipsa varandra då alla i denna grupp har samma mål dvs att komma ifrån övervikten. Man kunde ställa frågor och vipps fick man ett antal förslag som man kunde göra eller förslag på recept och annat viktigt.
 
Men så för ett antal månader sedan så ändrades tyvärr klimatet till det sämre då en person i princip dagligen började ställa samma frågor om och om igen! Vi började allt eftersom ana att "Hissen" inte gick ända upp och det visade sig vara sant när hennes sambo anklagade oss andra för Mobbing då några ifrågasatte henne vid några tillfällen. Hon lämnade sedan gruppen och var frid och fröjd tills för ett tag sedan.
 
Nu har det återigen skett enligt min mening rena påhopp från vissa personer och detta har gjort att några har lämnat gruppen frivilligt och några har administratörerna gemensamt beslutat att ta bort från gruppen.
 
En person skrev tex igår att hon var ironisk i vissa av hennes inlägg! Okej visst kan en viss del av ironi fungera men i skrift kan den ironin misstolkas och på så sätt starta ett "krig" så att säga. Alla har rätt att tycka och tänka men tänkt då först och skriv sedan och inte tvärt om för det kan faktiskt skada mera än hjälpa.
Jag räknade för skojs skull igår och av 75 kommentarer hade denna person 25 kommentarer!!!!
Vi är trots allt ca 460 medlemmar och när en tredjedel kommer från en och samma så känns det lite som Jävulskap från personens sida, kanske lite sandlåde nivå. Hela den tråden från igår är nu raderad och det har faktiskt raderats flera trådar på Vi Dukanare vilket jag tycker är rätt, men det är min åsikt.
 
Sedan så säger några att detta är en ÖPPEN GRUPP och att det är fel att redera inlägg!!!
Nja, jag håller inte med om det riktigt för läser man så står det faktiskt att detta är en SLUTEN GRUPP, dvs att vem som helst kan INTE bli medlem. Sedan är det ju faktiskt så att det är Anette Malmström som äger denna grupp och då tycker jag faktiskt att det är hon som är avgörande i vad som skall få stå kvar eller inte.
 
Men nu hoppas jag att klimatet blir bättre i fortsättningen och att vi faktiskt återgår till vad denna gruppen faktiskt var tänkt att användas till. Vi ska tipsa varandra, stötta varandra och ha kul i vår resa till ett "Lättare Liv"
 
Till saken hör att jag igår blev antagen som administratör vilket jag tycker kommer att bli roligt då jag är en av de som varit medlem längst i Vi Dukanare. Förhoppningsvis kommer inga flera att lämna gruppen och vi som administratörer skall inte behöva ta bort flera personer om klimatet håller sig på den temperatur som det varit från början.
 
Nu när jag fått skriva av mig så får jag önska alla som läser min Blogg en trevlig helg.
 
// Roger Östman
 
 

Nu närmar jag mig 12 månader

Hemkommen efter en FANTASTISK Vecka på Mistis Faliraki Beach Hotell och nu är det bara att köra på de sista 2 veckorna innan man firar 1 År med Dukan. En del kilo har man lagt på sig, några innan vi åkte och några under själva semestern men det är bara att ta tjuren vid hornen och köra på för jag vet vad som behövs!!!

Efter 1 dygn så har 1,2 kg redan försvunnit så det går åt rätt håll.


RSS 2.0